Ģertrūdes iela 51, Rīga, tālr: 67298389

IBD LED/UV Bonder – Bonderis (saķeres kārta) #5684416.5EUR56844IBD LED/UV Bonder – Bonderis (saķeres kārta) #56844 (14ml) Bezskābes gēlu-saķeri izmanto kā pirmo fāzi nagu modelēšanā vai stiprināšanā. Neizraisa kairinājumu un nebojā naga plātni, viegli un ātri pašizlīdzinās, bez smaržas, ar laiku nedzeltē. Nodoršina izcilu gēla saķeri ar dabīgo nagu. LIETOŠANA (UZKLĀŠANAS TEHNOLOĢIJA): Rekomend. uzklāt nelielu daudzumu uz visau naga plātni, pārklājot naga brīvās malas. Polimerizēt (žāvēt) UV-lampās: 1 min. vai  LED-lampās: 30 sek. Ja naga plātne atslaņojās pie gēla pieaudzēšanas, nepieciešams papildus izmantot praimeri un pagarināt polimerizācijas laiku līdz 2-3 min.ibd-led-uv-bonder-bonderis-sakeres-karta-56844
0,000

IBD LED/UV Bonder – Bonderis (saķeres kārta) - 56844

16.50 EUR
Ražotājs: IBD
Daudzums: 

(14ml) Bezskābes gēlu-saķeri izmanto kā pirmo fāzi nagu modelēšanā vai stiprināšanā. Neizraisa kairinājumu un nebojā naga plātni, viegli un ātri pašizlīdzinās, bez smaržas, ar laiku nedzeltē.

Nodoršina izcilu gēla saķeri ar dabīgo nagu.

LIETOŠANA (UZKLĀŠANAS TEHNOLOĢIJA):

  • Rekomend. uzklāt nelielu daudzumu uz naga plātnes. Iestrādājot to un  pārklājot naga brīvo malu.
  • Polimerizēt (žāvēt) UV-lampās: 1 min. vai  LED-lampās: 30 sek.
  • Ja naga plātne atslaņojās pie gēla pieaudzēšanas, nepieciešams papildus izmantot praimeri un pagarināt polimerizācijas laiku līdz 2-3 min.
Līdzīgi produkti nav
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Яндекс.Метрика